Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
SOPHIX SOPHIX Robert P She She totek 1623 agnieszka pietruczuk Justyna Kaha (19039 niezalogowanych)
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
aktivebat.no napisał:
mama Nikoli jest aktywna uczestniczka tego forum i widnieje na jednym z pierwszych miejsc jesli chodzi o popularnosc...

pozdrawiam

eee no dziekuje ,dziekuje , ogladalnosc mi podwyzszlej ,a juz sie martwilam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
retier1 napisał:
aktivebat.no napisał:
mama Nikoli jest aktywna uczestniczka tego forum i widnieje na jednym z pierwszych miejsc jesli chodzi o popularnosc...

pozdrawiam

masz na myśli oglądalność zamieszczonych fotek? i to ma być wyznacznik popularności ?

a moglbys nie psioczyc,tak ladnie prosze ,bo ogladalnosc mi spadnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
pozazycie napisał:...a moglbys nie psioczyc,tak ladnie prosze ,bo ogladalnosc mi spadnie
JEŻELI faktycznie jesteś MATKĄ NIKOLI ...
to teraz nie dziwię się ... DLACZEGO ...NORWESKIE ...BV... DOBRAŁO SIĘ TOBIE DO DUPY ... I ZABRAŁO DZIECKO ...!!! .
---
...WSPÓŁCZUJĘ TEJ DZIEWCZYNCE TAK DENNEJ MATKI...!!!
---

Oczywiście .../-DOBITNIE-/ zaznaczam ... o ile to Ty ...akurat jesteś tą matką ...
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów

(aktivebat.no)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
(pozazycie)
Wyjadacz
gabriel napisał:
pozazycie napisał:...a moglbys nie psioczyc,tak ladnie prosze ,bo ogladalnosc mi spadnie
JEŻELI faktycznie jesteś MATKĄ NIKOLI ...
to teraz nie dziwię się ... DLACZEGO ...NORWESKIE ...BV... DOBRAŁO SIĘ TOBIE DO DUPY ... I ZABRAŁO DZIECKO ...!!! .
---
...WSPÓŁCZUJĘ TEJ DZIEWCZYNCE TAK DENNEJ MATKI...!!!
---

Oczywiście .../-DOBITNIE-/ zaznaczam ... o ile to Ty ...akurat jesteś tą matką ...
---

Ty widze,ze zartow nie znasz.
Wiec, nie dziwie sie ,ze jedziesz na owacjach, na wstecznym -170
Za to widze ,ze lubisz brudna robote i do tego smierdzaca, ze z gowna bat krecisz-jak teraz.
Napisze wiecej,za ten opis jestes dla mnie wielka kupa, reszte smrodu.
Z opisu Twojego,jasno wynika ,ze i tak jestes nizej,bo ja denna matka ,a Tobie-spojrz pod nogi, juz dno sie oberwalo.
Zastanow zastanow sie CZLEKU zanim,napiszesz cos,biorac chocby biedne dziecko, pod uwage iz czyta ,co piszesz,myslisz ze pokrzepiles ja.
Zeby glupota,umiala latac,teraz bym nie musia pisac ,to tyle.... a by mi umcknelo,dostajesz plusika bez jednej kreski pionowej.Zeganam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
pozazycie napisał:
Zastanow zastanow sie CZLEKU zanim,napiszesz cos,biorac chocby biedne dziecko, pod uwage iz czyta ,co piszesz,myslisz ze pokrzepiles ja...

Te dziecko faktycznie jest biedne ... tylko i wyłącznie przez swoich głupich rodziców ...
Którzy dla paru koron... potrafili doprowadzić do rodzinnej tragedii Tego Dziecka .
---
Ta dziewczynka nigdy nie zapomni Traumy jaką Jej zgotowali rodzice ...
---
Jak tylko podrośnie ...to wykrzyczy cały ból jaki przeżyła Przez durnych chciwych rodziców ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
fiolet > jestes niżej chuja!

tak prostego chama jak ty, to nie przebije nikt (nawet ja)!

I pisz po polsku, bo z tego co ogarniam słowo "obmierzły" nie miesci sie w słowniku polskim!

Poza tym jebany hanysie, nie zabieraj głosu w dyskusji o dzieciach, bo nie dosc ze swoich dzieci nie masz, to w zyciu sobie nie poruchałes nawet!

PS: Zrób to prawo jazdy, to moze trafie cie kurwa kiedys na szlaku, a wtedy dostaniesz z liscia od wszytskich, których obraziles! Zwłaszcza mamy Nikoli i od niej samej, mimo ze mała ( 9 lat) to dostaniesz kopa w torbe, tyle ze moim czubem!
Tylko nie pisz o tym swoim "hasioku" bo adres tej strony to MN.pl a nie MN.hanysów.de

Polska bez Śląska (górnego)!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
o tak...
ciekawe czym ( albo kim) twoja żona bedzie się dogrzewać bez węgla.

Oby miała gorących sąsiadów
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Jasna napisał:
o tak...

od dłuzszego czasu ublizasz mojej zonie, pisząc z podtekstem,ze dupy daje,itp....
Jesli nie przestaniesz, to zaczne ci jechac tak,ze bedziesz beczec przed kompem!
Ja owszem pisze o Lolku,ale zartobliwie np: ze pójdzie w miasto,a to czas przyszły!

Ja mam wyjebane na ten wasz wegiel od kilkunastu lat > ogrzewanie olejowe+kominek!
Dla twojej wiadomosci : ponad 60% uzytkowników węgla, uzywa rosujskiego wegla, bo taniej go sciagnac z tamtąd niz tu go wydobywac....

ps: własnie czytamy z moją myszką, te twoje "madrosci" i mamy niezłą bekę z ciebie
Moja zoneczka, mimo wszystko cie pozdrawia!
Ale ja NIE!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
marianek73 napisał:
Jasna napisał:
o tak...

od dłuzszego czasu ublizasz mojej zonie, pisząc z podtekstem,ze dupy daje,itp....
Jesli nie przestaniesz, to zaczne ci jechac tak,ze bedziesz beczec przed kompem!
Ja owszem pisze o Lolku,ale zartobliwie np: ze pójdzie w miasto,a to czas przyszły!

Ja mam wyjebane na ten wasz wegiel od kilkunastu lat > ogrzewanie olejowe+kominek!
Dla twojej wiadomosci : ponad 60% uzytkowników węgla, uzywa rosujskiego wegla, bo taniej go sciagnac z tamtąd niz tu go wydobywac....

ps: własnie czytamy z moją myszką, te twoje "madrosci" i mamy niezłą bekę z ciebie
Moja zoneczka, mimo wszystko cie pozdrawia!
Ale ja NIE!

Sam zacząłeś. Obrażać, ubliżać, zmyślać itp.
Teraz starasz się przystopować bo kilka osób na Ciebie wsiadło.

Jak już zaczynasz obrażać "jebanych hanysów" to bądź po prostu świadom, ze gówno może polecieć też w twoją stronę.

słowo "obmierzły" owszem mieści się w słowniku ( nie jest w końcu takie długie), ewentualnie może się tam "nie znajdować".... problem w tym, że się znajduje Panie Wszechwiedzący!!

drzyj zole - pozdrowienia ze Śląska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok